Zoek
Sluit dit zoekvak.

DTS VARIPRO
MODULAIRE
DORPELSYSTEMEN

WAAROM 
DTS VARIPRO

DTS VARIPRO dorpels zijn ontwikkeld voor en in samenwerking met de kunststof en aluminium kozijnindustrie. Het VARIPRO systeem is modulair aanpasbaar, afhankelijk van de vakvulling en geschikt voor alle bekende profielhuizen. Het systeem is verdeeld in twee groepen: VARIPRO BASIC en VARIPRO PLUS. Hollodeen, waarvan de DTS dorpels worden vervaardigd is volledig recyclebaar en bestaat al tot 90% uit gerecycled materiaal. DTS DORPELS ZIJN VOLLEDIG CIRCULAIR EN CRADLE TO CRADLE GECERTIFICEERD.

VARIPRO BASIC / PLUS

Het VARIPRO systeem kent twee lijnen: BASIC en PLUS. In de tabel hieronder ziet u de verschillen.
VARIPROBASICPLUS
Modulaire opbouw ✔︎✔︎
Voor alle bekende profielhuizen ✔︎✔︎
Voorzien van neuten ✔︎
Montagegereed✔︎
CE gecertificeerd ✔︎

DTS VARIPRO BASIC

 
Het DTS VARIPRO BASIC systeem wordt op lengtes van 6 meter geleverd en is universeel toepasbaar voor alle bekende profielhuizen. Het basisprofiel loopt door onder het gehele kozijnelement. Afhankelijk van de vakvullingen worden de desbetreffende adapters aangebracht. Het Hollodeen, waarvan de dorpels zijn gemaakt is zeer goed te zagen, te boren en te schroeven.
 
 
Dankzij de modulaire opbouw kunnen binnen één element diverse vakvullingen worden gecombineerd.
Het VARIPRO BASIC systeem heeft naast het basisprofiel diverse applicatielatten en tevens een opdikprofiel (niet afgebeeld). Het basisprofiel loop altijd onder het gehele element door. Afhankelijk van de vakvullingen worden de desbetreffende applicatielatten door middel van schroeven gemonteerd.

VOOR KUNSTSTOF 
KOZIJNEN

VOOR ALUMINIUM 
KOZIJNEN

Staat uw profielhuis er niet tussen neem dan svp contact op met onze R & D afdeling. In veel gevallen kunnen we dankzij de modulaire opbouw heel eenvoudig een kleine aanpassing doen aan de applicatielatten zodat wij perfect aansluiten op uw systeem.

DTS VARIPRO PLUS

Het DTS VARIPRO PLUS systeem wordt geheel op maat en voorzien van neuten geleverd.
Omdat de onderdorpels pasklaar zijn is dit systeem zeer eenvoudig te integreren in uw work-flow.
U hoeft zelf geen verdere bewerkingen uit te voeren. Sparingen voor sluitpotjes en dergelijke kunnen geheel naar wens worden aangebracht.
De gepatenteerde klik-montage zorgt voor een snellere verwerking en een blinde montage. Dit in combinatie met de neuten en de mogelijkheid om directe beglazing toe te passen, zorgt voor een zeer fraai eindresultaat met een zeer strakke belijning.
Het VARIPRO PLUS principe bestaat uit één, doorlopend, basisprofiel voorzien van adapters, neuten en een aanslagprofiel. Afhankelijk van de vakvullingen kunnen de desbetreffende adapters zeer eenvoudig door middel van de gepatenteerde klik-montage worden aangebracht. 
VARIPRO PLUS dorpels zijn profielhuis gebonden en worden pasklaar geleverd. Voorbeelden
zijn de DTS-AHA-lijn geschikt voor K-Vision en Gealan en DTS-VEKA profielen.

VOOR KUNSTSTOF 
KOZIJNEN

Wilt u een DTS VARIPRO PLUS dorpelsysteem voor een ander profielhuis laten ontwikkelen, neem dan svp contact op met onze R & D afdeling. In veel gevallen kunnen we dankzij de modulaire opbouw heel eenvoudig een kleine aanpassing doen aan de applicatielatten zodat wij perfect aansluiten op uw systeem.

CE MARKERING

DTS VARIPRO dorpels voldoen aan het bouwbesluit.  Om kozijnen met een CE-keurmerk te kunnen leveren, zijn kozijnleveranciers verplicht om een volledig dicht en getest element te leveren, inclusief onderdorpel. Een standaard kunststof kozijnprofiel als onderdorpel voldoet echter niet aan de Bouwbesluiteisen, een aluminium onderdorpel is ongunstig wat betreft isolatiewaarde en natuursteen kan niet als onderdeel van de totaalconstructie voorgemonteerd worden. De DTS VARIPRO PLUS onderdorpel is de oplossing voor dit probleem.
 
 

GEMAAKT VAN
HOLLODEEN

 DTS producten zijn ontworpen op waardebehoud na het einde van de gebruiksduur.
HOLLODEEN, waarvan de DTS DORPELS zijn vervaardigd, is 100% recyclebaar en bestaat reeds tot 90% uit gerecycled materiaal.

CRADLE TO CRADLE

Gebruikte dorpels kunnen heel eenvoudig en efficiënt als basismateriaal dienen voor nieuwe dorpels.
Om die reden zijn DTS DORPELS van HOLLODEEN Cradle to Cradle SILVER gecertificeerd.

RESTAFVAL RETOUR SERVICE

Klanten die zelf DTS profielen van HOLLODEEN op voorraad houden en naar behoefte dorpels afkorten, kunnen zich aanmelden voor deze service. Wij halen kosteloos het restmateriaal bij u op.
Voor specifieke kenmerken en toepassingen neem dan svp contact op met onze productspecialist.
Rapporten en datasheets worden op aanvraag verstrekt.

DOWNLOADS

RAPPORTEN

GEMAAKT VAN

OOK INTERESSANT

DBP SIDING
CIRCULAIRE BIOCOMPOSIET GEVELBEKLEDING
DBP STELKOZIJNEN WEERBESTENDIGE PROFIELEN MET EEN HOGE ISOLATIEWAARDE
innodeen-partner-VKG
circulair biobased composiet gevelbekleding

CIRCULAIRE BIOCOMPOSIET
GEVELBEKLEDING
VAN 100% RESTAFVAL

circulair biobased composiet gevelbekleding
Dagen
Uren
Min
Sec

STAND 8.006