• Nederlands
    • Engels
    • Duits

TIMMER
INDUSTRIE

Voor de timmerindustrie produceren en leveren wij een breed scala aan diverse slimme en innovatieve oplossingen. Verbeter uw eindproduct en versnel de doorlooptijd. Kortom: wij leveren slimme oplossingen met toegevoegde waarde.

DTS TIMBER

INNOVATIEVE EN DUURZAME DORPELSYSTEMEN
DTS TIMBER dorpels voldoen aan alle eisen van de SKH die geleden voor houten gevelelementen en maken nieuwe kozijnen duurzaam en woningen toegankelijk. Ze sluiten aan op alle houten kozijnsystemen en voorkomen aantasting van het hout. DTS dorpels zijn ongevoelig voor vocht en zijn slijtvast waardoor uw kozijnen langer mee gaan. Bovendien zijn DTS dorpels C2C gecertificeerd en dus 100% recyclebaar.
Klik hier om te zien wat we voor u kunnen betekenen.
Onder de noemer DJP FIXATION leveren wij slimme montage- en verbindingsmiddelen. Deze hebben ten doel de kwaliteit van uw timmerwerk te verbeteren en de doorlooptijd te verkorten. Kortom: slimme oplossingen met toegevoegde waarde.

Klik hier om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

DJP FIXATION

SLIMME MONTAGE & VERBINDINGSMIDDELEN

DJP PROFILES

WEERBESTENDIGE PROFIELEN MET EEN LAGE WARMTEGELEIDING
DJP PROFILES zijn weerbestendig en hebben een zeer lage warmtegeleiding. Hiermee verhoogt u niet alleen de prestatie van nieuwe houten kozijnen maar ook het uiterlijk. Dankzij de zeer gunstige eigenschappen van het overschilderbare materiaal (DURODEEN) wordt tevens de levensduur verlengd. Kortom: slimme oplossingen met toegevoegde waarde.
Klik hier om te zien wat we voor u kunnen betekenen.
Onder de noemer DJP TOOLS leveren wij slimme hulpmiddelen voor de timmerindustrie. Deze hulpmiddelen hebben ten doel de efficiëntie te verbeteren en het gemak te verhogen. Kortom: slimme oplossingen met toegevoegde waarde.
Klik hier om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

DJP TOOLS

SLIMME TIJDBESPARENDE HULPMIDDELEN VOOR DE TIMMERINDUSTRIE