Zoek
Sluit dit zoekvak.

DJP PROFIX
MECHANISCHE
KOZIJNVERBINDING

DJP PROFIX
MECHANISCHE KOZIJNVERBINDING

De nieuwe mechanische kozijnverbinding DJP PROFIX, betekent een revolutie in timmerfabrieken. Het produceren van houten kozijnen gaat hiermee veel efficiënter. Gerealiseerd door een unieke volgplug en boutverbinding voor directe fixatie en aanvangssterkte van het kozijn. De lijm zorgt voor de benodigde eindsterkte en waterdichtheid.
Deze aanpak is enerzijds revolutionair wat betreft de verbinding en anderzijds ook evolutionair. De bout en plug zijn het resultaat van een voortdurend proces van zoeken naar verbeteringen. INNODEEN heeft de DJP PROFIX ontwikkeld in het kader van het IPC-project Comfortgevel. De combinatie van volgplug, bijbehorende bout en lijm hebben geresulteerd in een KOMO gecertificeerde verbindingswijze. 

DIRECT STERKTE
AAN 
KOZIJNENVERBINDINGEN

Deze innovatieve combinatie is KOMO gecertificeerd volgens BRL 0819. De DJP PROFIX optimaliseert het industriële timmerproces in tijd en kwaliteit. De doeltreffende mechanische verbinding verkort procestijden en geeft na het monteren direct sterkte aan het houten kozijn.

STERK, DROOG  EN BLIJVEND  DICHT

 

De DJP PROFIX is voor alle uitwendige verbindingen toepasbaar. De verbinding wordt gefixeerd met de DJP VOLGPLUG 0819 (ø14 mm) in combinatie met een unieke bout van INNODEEN en PU lijm. De verbinding is sterk, dicht en blijvend droog.

DIRECT OPHANGEN VOORKOMT
WACHTTIJDEN
EN
TUSSENTIJDSE OPSLAG

 

Zelfs grote, zware kozijnen zijn na het ‘opsluiten’ meteen op te hangen zonder enig kwaliteitsverlies en zonder stagnatie in verband met het uitharden van de lijm. Met de DJP PROFIX is het tevens mogelijk om de kozijndelen hangend te monteren. Na het afmessen van de lijm is het kozijn direct te spuiten. ‘Wachtende’ kozijnen in de tussentijdse opslag behoren tot het verleden waardoor de doorlooptijd aanzienlijk wordt verkort. 

 

QRM EN LEAN  PRODUCTIEPROCES

De realisatie van snellere doorlooptijden en gegarandeerde constante kwaliteit betekenen een revolutie in industrieel houten geveltimmerwerk. Met de DJP PROFIX begint in de timmerfabriek een QRM en Lean productieproces dat uitblinkt in duurzaamheid, snelheid en kwaliteit.

MEER WETEN?

Voor specifieke kenmerken en toepassingen neem dan svp contact op met onze productspecialist.

DOWNLOADS

RAPPORTEN

GEMAAKT VAN

OOK INTERESSANT

DTS TIMBER
CIRCULAIRE DORPELSYSTEMEN
VOOR HOUTEN KOZIJNEN
DTS INDOOR
CIRCULAIRE BINNENDEURDORPELS VOOR IEDERE TRANSITIE
DJP ISOFIX
BEVESTIGING FRANSE BALKONS EN DOORVALBEVEILIGING
DJP OMNI-JOINT
MECHANISCHE VERBINDING VOOR SINGLE PART PRODUCTION
DJP PROFILES
WEERBESTENDIGE PROFIELEN MET EEN LAGE WARMTEGELEIDING
DJP WINCLAMP
VOOR HET EFFICIENT AANKLEMMEN VAN SLISVERBINDINGEN
DBP SIDING
CIRCULAIRE BIOCOMPOSIET GEVELBEKLEDING