• Nederlands
    • Engels
    • Duits

BOUW
INDUSTRIE

In de bouwsector worden producten vaak blootgesteld aan hoge belasting. Bijvoorbeeld druk, weersinvloeden en duurzaamheid zijn hierbij vaak een bepalende factor. Met ons brede materiaal assortiment en bewerkingstechnieken kunnen wij projectspecifiek maatwerkoplossingen bieden.

DBP SIDING

CIRCULAIRE COMPOSIET GEVELBEKLEDING
DBP SIDING wordt gemaakt van COMPODEEN WFC, een bio-based composiet bestaande uit 72% houtvezel en 28% polypropyleen. De houtvezel is afkomstig uit PEFC gecertificeerde reststromen. Dankzij de biovezel kent Compodeen een natuurlijke vergrijzing net als hout zonder risico op degradatie. Compodeen is vrij van milieubelastende additieven, volledig circulair en daardoor een zeer verantwoorde keuze als duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor andere materialen.
Klik hier om te zien wat we voor u kunnen betekenen.
Het DBP HOUSING systeem valt op door zijn eenvoud in opbouw en veelzijdigheid qua mogelijkheden en toepassingen. Het systeem is hierdoor uitermate geschikt voor noodhuisvesting in probleemgebieden zoals het bieden van onderdak voor vluchtelingen, noodhospitalen en andere primaire voorzieningen.
Tevens wordt dit systeem toegepast als aanbouw voor bestaande woningen of als tuinhuis of bijgebouw. Dankzij de modulaire opbouw biedt DBP HOUSING u volledige ontwerpvrijheid.
Klik hier om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

DBP HOUSING

(NOOD)HUISVESTING VAN HOUTVEZEL COMPOSIET
 

ENKELE
TOEPASSINGS
VOORBEELDEN

VOCHTBESTENDIGE
STELKOZIJNEN

Stelkozijnen van DURODEEN worden volgens uw opgave geproduceerd en zijn uitermate geschikt voor deze toepassing.

GEMAAKT VAN DURODEEN

DUURZAME
WATERSPUWERS

Bestaande houten waterspuwers vervangen door weerbestendige spuwers van DURODEEN. Het bestaande model wordt 1:1 overgenomen om het authentieke beeld te behouden.

GEMAAKT VAN DURODEEN

SLIJTVASTE
STOOTRANDEN

Wij produceren en leveren stootranden geproduceerd uit  HOLLODEEN PE materiaal. Deze worden vaak toegepast op plaatsen die gevoelig zijn voor “stoot” schade zoals vliegvelden, ziekenhuizen, scholen, openbare gebouwen en winkels. Wij leveren deze, indien gewenst, exact op maat en voorzien van voorgeboorde verzonken gaten en vellingkanten.

GEMAAKT VAN HOLLODEEN

EEN ANDER IDEE..?

Heeft u ander idee of toepassing waar onze materialen het verschil kunnen maken?
Neem dan vrijblijvend contact op met onze marktspecialist.

MATERIALEN