Zoek
Sluit dit zoekvak.

DJP PROFILES 
OVERSCHILDERBAAR, WEERBESTENDIG 
EN EEN HOGE ISOLATIEWAARDE

DJP PROFILES 
MAAKT UW KOZIJNEN NÓG BETER

Het toepassen van DJP beglazings- en aanslagprofielen resulteert in een significante verbetering van de Uf waarde van het kozijn. Waar de standaard aluminium profielen als een koudebrug fungeren, heeft het DURODEEN materiaal juist een isolerende werking. Hiermee is een reductie tot 0,4 W/m²K mogelijk op de Uf-waarde van de onderaansluiting.

NEUSLATTEN
BEGLAZINGSPROFIELEN
AANSLAGPROFIELEN
WELDORPELS

✅  DJP beglazings- en aanslagprofielen bezitten de SKH Kwaliteitsverklaring.

SKH verklaart hierbij dat de geleverde kunststof profielen voldoen aan de SKH-Kwaliteitsverklaring opgenomen productomschrijving en productspecificaties. Met in achtneming van de in bijlage 1 van deze SKH-Kwaliteitsverklaring opgenomen verwerkingsvoorschriften kunnen de kunststof profielen worden toegepast in houten gevelelementen die worden vervaardigd en
geleverd onder BRL 0801.
Stichting Hout Research

VERHOOGT DE PRESTATIE 
VAN HOUTEN KOZIJNEN

DJP PROFILES verhoogt de prestatie van nieuwe houten kozijnen. Dankzij de zeer gunstige eigenschappen van het materiaal DURODEEN wordt o.a. de isolatiewaarde verhoogd en de levensduur verlengd. Bovendien worden de profielen in uw proces meegepoten wat resulteert in een zeer fraai geheel.
ALUMINIUM PROFIEL
DURODEEN PROFIEL
MATERIAALλ-WAARDE (W/m.K)
ALUMINIUM160
DURODEEN0,081

DJP NEUSLATTEN BUITENBEGLAZING

Neuslatten voor buitenbeglazing worden ventilerend aangebracht zodat het onderliggende hout goed wordt belucht en vocht geen kans krijg om het kozijn aan te tasten. Voor het maximale rendement wordt het profiel doorgezet tot aan de buitenzijde van het kozijn zodat tevens de kwetsbare onderste verbindingen worden afgedekt. Neuslatten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen.

DJP 
BEGLAZINGSPROFIELEN 
BINNENBEGLAZING

Beglazingsprofielen voor binnenbeglazing kunnen in diverse varianten worden geleverd voor verschillende glasdiktes en sponningmaten. De perfecte vervanger voor aluminium profielen.

DJP 
AANSLAGPROFIELEN 
DRAAIKIEP

Aanslagprofielen voor draaikiep zijn er in diverse afmetingen en dienen als alternatief voor aluminium profielen. Dankzij de hoge isolatiewaarde uitermate geschikt voor toepassing in hedendaagse kozijnen.

DJP WELDORPELS 
BINNENDRAAIENDE 
DEUREN

Weldorpels voor binnendraaiende deuren kunnen geheel volgens uw opgave worden geleverd. Strak of klassiek, met DJP PROFILES van Durodeen heeft u geen last meer van rotting. DJP Weldorpels, de perfecte vervanger voor hout op kwetsbare plekken.

AFWERKBAARHEID
DJP PROFIELEN

De afwerkbaarheid van Durodeen is onder voorwaarden vrijgegeven. De verwerker heeft de verplichting om de afwerkbaarheid van Durodeen met zijn verfsysteem te onderbouwen met onafhankelijke testen voor hechting en vocht-vorsttest (volgens SKH-Publicatie 97-04 “eisen en bepalingsmethode” paragraaf 5.2.9.2). Rapport 20.0325 ‘Afwerkbaarheid van Durodeen volgens de SKH BGS Kunststof profielen’ levert deze onderbouwing voor een dekkend verfsysteem bestaande uit 2 lagen PE 627QO volgens procescondities beschreven in PPG BRL 0817 certificaat 33140/20 Conditie O.

 

In het najaar van 2024 is men voornemens om de vocht-vorst test op te nemen in SKH-publicatie 98-04. Timmerfabrikanten / deurfabrikanten / verfapplicateurs zijn dan verplicht om de vocht-vorst test uit te voeren voor nieuwe of onbekende houtsoorten conform SKH-Publicatie 10-01. Om verwerkers hierin tegemoet te komen worden richtlijnen opgesteld die dit proces ondersteunen. De verfsysteemafhankelijke richtlijnen zijn bij Innodeen op te vragen.

RECYCLE SERVICE 

Voor hergebruik van DURODEEN afkortmateriaal van de DJP profielen stellen wij big bags beschikbaar voor inname. Heeft u nog geen big-bag?

MEER WETEN

Omdat de verscheidenheid in latten en profielen dermate ver uiteenloopt, tonen wij hier slechts principe voorbeelden.
Wij maken het profiel, zoals u van ons gewend bent volgens uw specificatie.

DOWNLOADS

SAMPLES

GEMAAKT VAN

OOK INTERESSANT

DTS TIMBER
CIRCULAIRE DORPELSYSTEMEN
VOOR HOUTEN KOZIJNEN
DTS INDOOR
CIRCULAIRE BINNENDEURDORPELS VOOR IEDERE TRANSITIE
DJP ISOFIX
BEVESTIGING FRANSE BALKONS EN DOORVALBEVEILIGING
DJP PROFIX
MECHANISCHE KOZIJNVERBINDING
DJP OMNI-JOINT
MECHANISCHE VERBINDING VOOR SINGLE PART PRODUCTION
DJP WINCLAMP
VOOR HET EFFICIENT AANKLEMMEN VAN SLISVERBINDINGEN
DBP SIDING
CIRCULAIRE BIOCOMPOSIET GEVELBEKLEDING