• Nederlands
    • Engels
    • Duits

DUURZAME
INNOVATIE
OP MAAT

ONZE MARKTEN

DEUR
KOZIJN &
GEVELINDUSTRIE

Voor de deur, kozijn en gevelindustrie leveren wij diverse producten en oplossingen. Deze zijn er allen op gericht om processen te versnellen en eindproducten te verbeteren en te verduurzamen. Kortom: wij leveren maatwerkproducten en oplossingen met toegevoegde waarde.

BOUW
INDUSTRIE

In de bouwsector worden producten vaak blootgesteld aan hoge belasting. Bijvoorbeeld druk, weersinvloeden en duurzaamheid zijn hierbij vaak een bepalende factor. Met ons brede materiaal assortiment en bewerkingstechnieken kunnen wij projectspecifiek maatwerkoplossingen bieden. Kortom: wij leveren maatwerkproducten en oplossingen met toegevoegde waarde.

CIVIELE 
TECHNIEK

In de civiele techniek – of anders gezegd – de grond-, weg- en waterbouw moeten producten en oplossingen met name bestand zijn tegen chemicaliën, langdurige vochtigheid en hoge mechanische belasting. Ook voor deze sector leveren wij allerlei producten en maatwerkoplossingen die aan strenge kwaliteits en duurzaamheidseisen voldoen. Kortom: wij leveren maatwerkproducten en oplossingen met toegevoegde waarde.

BETON & 
KERAMISCHE 
INDUSTRIE

Voor de beton en keramische industrie leveren wij onder andere producten en oplossingen die langdurig bestand zijn tegen zeer zware belasting. Dankzij ons brede assortiment van verschillende kunststoffen en onze bewerkingstechnieken bieden wij de beste oplossing met de  juiste eigenschappen. Kortom: wij leveren maatwerkproducten en oplossingen met toegevoegde waarde.

AGRI 
FOOD

Voor de Food sector produceren en ontwikkelen wij diverse maatwerkoplossingen. Hierbij kan indien gewenst materiaal worden toegepast met FoodGrade certificaat. Voor de Agricultuur leveren wij producten en oplossingen die zich met name op het gebied van levensduur onderscheiden. Kortom: wij leveren maatwerkproducten en oplossingen met toegevoegde waarde.

TRANSPORT  
INDUSTRIE

De transport branche bieden wij producten en oplossingen die een zeer lange levensduur kennen en bestand zijn tegen zeer zware belasting. Dankzij ons brede assortiment van verschillende kunststoffen bieden wij de beste oplossing met de  juiste eigenschappen.  Kortom: wij leveren maatwerkproducten en oplossingen met toegevoegde waarde.

MACHINE  
BOUW

Voor de machinebouw produceren en ontwikkelen wij allerlei hoogwaardige precisie onderdelen maar ook geleiders en alles wat er tussen zit. Wij beschikken over een R & D afdeling en een zeer uitgebreid machinepark waarmee wij de beste oplossing met de juiste eigenschappen voor u produceren. Kortom: wij leveren maatwerkproducten en oplossingen met toegevoegde waarde.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF