• Nederlands
    • Engels
    • Duits

DEUR,
KOZIJN &
GEVELINDUSTRIE

Voor de deur, kozijn en gevelindustrie leveren wij diverse producten en oplossingen. Deze zijn er allen op gericht om processen te versnellen en eindproducten te verbeteren en te verduurzamen. Kortom: wij leveren maatwerkproducten en oplossingen met toegevoegde waarde.

TIMMER
INDUSTRIE

Voor de timmerindustrie produceren en leveren wij een breed scala aan diverse slimme en innovatieve oplossingen. Verbeter uw eindproduct en versnel de doorlooptijd. Kortom: wij leveren slimme oplossingen met toegevoegde waarde.
Klik hier om te zien wat we voor u kunnen betekenen.
DTS VARIPRO dorpels zijn ontwikkeld voor en in samenwerking met de kunststof en aluminium kozijnindustrie. Het VARIPRO systeem is modulair aanpasbaar, afhankelijk van de vakvulling en geschikt voor alle bekende profielhuizen. Het systeem is verdeeld in twee groepen: VARIPRO BASIC en VARIPRO PLUS. Kortom: wij leveren slimme oplossingen met toegevoegde waarde.
Klik hier om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

KUNSTSTOF &
ALUMINIUM

KOZIJNINDUSTRIE

KOZIJN
ONDERHOUD

BESCHERM, HERSTEL EN UPGRADE BESTAANDE HOUTEN KOZIJNEN 
De verschillende renovatie toepassingen voor het beschermen, herstellen en upgraden van houten kozijnen zijn erop gericht om alleen de kwetsbare/slechte delen te beschermen of te verbeteren. Daardoor kunnen bestaande kozijnen weer vele jaren mee en is volledige vervanging overbodig. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het nieuwe gepatenteerde Durodeen. Kortom: wij leveren slimme oplossingen met toegevoegde waarde.
Klik hier om te zien wat we voor u kunnen betekenen.
DTS INDOOR binnendeurdorpels zijn profielen voor binnen toepassingen zoals bijvoorbeeld natte ruimtes in woningen of openbare voorzieningen, industriële ruimtes. Ook worden DTS INDOOR dorpels toegepast bij transities van-kantoor-naar-woning. Kortom: wij leveren slimme oplossingen met toegevoegde waarde.
Klik hier om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

BINNENDEUR
DORPELS

VOOR TRANSITIES TUSSEN VERSCHILLENDE FUNCTIONELE RUIMTES