Zoek
Sluit dit zoekvak.
dcm moulding

DCM MOULDING
STRUCTUURMALLEN, MATRIJZEN,
VORMBAKKEN & SPARINGEN

WAAROM
DCM
MOULDING

dcm moulding
DCM MOULDING producten en oplossingen worden gemaakt van HOLLODEEN. Hollodeen is slijtvast en onbreekbaar en kent een zeer lage adhesie. Daarom is Hollodeen zeer geschikt voor mallen, sparingen e.d. omdat er geen hechting met het Hollodeen ontstaat. Dankzij ons uitgebreide machinepark kunnen wij, indien gewenst zeer complexe structuren aanbrengen. Hollodeen, waarvan DCM producten worden vervaardigd is volledig recyclebaar en bestaat al tot 90% uit gerecycled materiaal.

PAALMALLEN

Paalmallen van Hollodeen worden volgens uw opgave geproduceerd en zijn zeer gemakkelijk te lossen dankzij de lage adhesie van Hollodeen.

GEMAAKT VAN HOLLODEEN

VORMBAKKEN

Vormbakken van Hollodeen worden volgens uw opgave geproduceerd en zijn zeer gemakkelijk te lossen dankzij de lage adhesie van Hollodeen.

GEMAAKT VAN HOLLODEEN

TEGELMALLEN

Tegelmallen van Hollodeen worden volgens uw opgave geproduceerd en zijn zeer gemakkelijk te lossen dankzij de lage adhesie van Hollodeen.

GEMAAKT VAN HOLLODEEN

CONUSSEN &
SPARINGEN

Deze onderdelen worden vaak toegepast in betonconstructies en bekistingen en kunnen in bijna iedere gewenste vorm en afmeting worden geproduceerd. Vaak worden ze voorzien van een asgat zodat ze middels een draadstang kunnen worden vastgezet in de bekisting.

GEMAAKT VAN HOLLODEEN

STRUCTUURMALLEN

Structuurmallen worden toegepast voor het storten van o.a.: gevelelementen, wanden, balken, palen en overige prefab betonelementen. Deze mallen en structuren kunnen in iedere gewenste vorm en afmeting worden geproduceerd.

GEMAAKT VAN HOLLODEEN

VELLINGKANT
STRIPPEN

Deze strippen worden toegepast op mallen en bekistingen om betonproducten te voorzien van een vellingkant. Het is mogelijk om de strippen te voorzien van een 2 mm sponning zodat deze met een aanslag strak in de mal kan worden gelegd.

GEMAAKT VAN HOLLODEEN

CIJFERS & LETTERS
LOGO’S & PATRONEN

Stort een logo, jaartal of patroon mee in uw mallen. Lever een idee aan en wij verzorgen de digitale uitwerking ervan. Uiteraard krijgt u hiervan vooraf het digitale ontwerp te zien.
 

EEN ANDER IDEE..?

Heeft u ander idee of toepassing waar onze materialen het verschil kunnen maken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze marktspecialist.

GEMAAKT VAN