• Nederlands
    • Engels
    • Duits

KUNSTSTOF EN ALUMINIUM 
KOZIJNINDUSTRIE

Voor de kunststof en aluminium kozijnindustrie leveren wij diverse oplossingen en producten die zich onderscheiden op het gebied van toepasbaarheid en duurzaamheid. Kortom: wij leveren maatwerkproducten en oplossingen met toegevoegde waarde.

MODULAIR DORPELSYSTEEM VOOR KUNSTSTOF & ALU KOZIJNEN

DTS VARIPRO dorpels zijn ontwikkeld voor en in samenwerking met de kunststof en aluminium kozijnindustrie. Het VARIPRO systeem is modulair aanpasbaar, afhankelijk van de vakvulling en geschikt voor alle bekende profielhuizen. Het systeem is verdeeld in twee groepen: VARIPRO BASIC en VARIPRO PLUS. Kortom: wij leveren maatwerkproducten en oplossingen met toegevoegde waarde.

CIRCULAIR COMPOSIET
GEVELBEKLEDING

DBP SIDING wordt gemaakt van COMPODEEN WFC, een bio-based composiet bestaande uit 72% houtvezel en 28% polypropyleen. De houtvezel is afkomstig uit PEFC gecertificeerde reststromen. Dankzij de biovezel kent Compodeen een natuurlijke vergrijzing net als hout zonder risico op degradatie. Compodeen is vrij van milieubelastende additieven, volledig circulair en daardoor een zeer verantwoorde keuze als duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor andere materialen.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF