• Nederlands
    • Engels
    • Duits

DUURZAME 
INNOVATIE 
OP MAAT

ONZE MATERIALEN

Voor de ontwikkeling van producten werken de ontwikkelaars van INNODEEN met vier materiaallijnen. Alle soorten worden ingezet onder eigen merknamen. Deze materiaalgroepen icm met de moderne bewerkingscentra en technieken zorgen ervoor dat Innodeen klantspecifieke producten levert met toegevoegde waarde op het gebied van onder andere duurzaamheid en levensduur. 

HOLLODEEN

is ons merk voor thermoplastische kunststoffen, welke voor verschillende toepassingen kan worden gebruikt. Hierin zijn telkens andere eigenschappen gewenst. Met een volledig aanbod kunnen wij hier ruim aan voldoen. LDPE, HDPE, UHMWPE, PE, PP, PVC, PA-6, POM, PEEK, PTFE, PVDF, PMMA, PET-G en PC

DURODEEN

is ons merk voor speciaal gemodificeerde hoogwaardige thermohardende kunststoffen. Deze kennen een zeer lage uitzettingscoëfficiënt, een minimale vochtopname en goede isolerende eigenschappen. Het materiaal kan perfect worden (na)bewerkt en beschikt over uitstekende hechteigenschappen.

COMPODEEN

is ons merk voor de composieten, materialen opgebouwd uit verschillende componenten, vezels en kunststoffen. Wij gebruiken alleen vezels van biologische oorsprong, die prettig verwerkbaar zijn, de gezondheid niet schaden en in zijn geheel ook weer te recyclen zijn.

EELODEEN

is ons merk voor elastomeren, de rubberachtige kunststoffen met een groot elastisch vermogen. Na wegnemen van de belasting neemt het materiaal weer zijn oorspronkelijke vorm aan. Eelodeen verzorgt bijvoorbeeld de waterdichte aansluiting tussen DTS neut en kozijnstijl. Een variant met hogere dichtheid is de QUICK-FIX pad, voor de tijdelijke fixatie van DTS REFLEX neuslatten.