Zoek
Sluit dit zoekvak.

CIVIELE
TECHNIEK

In de civiele techniek – of anders gezegd – de grond-, weg- en waterbouw moeten producten en oplossingen met name bestand zijn tegen chemicaliën, langdurige vochtigheid en hoge mechanische belasting. Ook voor deze sector leveren wij allerlei producten en maatwerkoplossingen die aan strenge kwaliteits en duurzaamheidseisen voldoen.

ENKELE
PRODUCT
VOORBEELDEN

FENDERS
STOOTRANDEN &
WRIJFGORDINGEN

Wij produceren en leveren kunststof fenders / stootranden voor de bouw en renovatie van remmingwerken, sluizen, bruggen, steigers e.d. Voor deze toepassing in de waterbouw is het hoogwaardige materiaal HOLLODEEN PE FE speciaal ontwikkeld.

GEMAAKT VAN HOLLODEEN

OEVER
BESCHOEIING

Voor de grond-, weg- en waterbouw leveren we  oeverbeschoeiing van COMPODEEN. Dit zijn holle wandprofielen die aan één zijde verjongd zijn en in elkaar grijpen. Het toepassen van COMPODEEN is jaren geleden begonnen met de productie van oeverbeschoeiing. In de zoektocht naar alternatieven voor tropisch hardhout zijn profielen ontwikkeld op basis van naaldhoutvezels gecombineerd met polypropyleen.

GEMAAKT VAN COMPODEEN

SLAG
PLANKEN

Voor o.a. hockeyvelden, leveren wij slagplanken ter bescherming van omheining, reclameborden en niet te vergeten de enkels van toeschouwers.

GEMAAKT VAN HOLLODEEN

DUIN TRAPPEN

Duintrappen hebben zwaar te lijden onder de invloeden van het weer en het schurende zand en de inwerking van zout. Traptreden van Hollodeen zijn bestand tegen de zwaarste belasting.

GEMAAKT VAN HOLLODEEN

BRUGDEKDELEN

COMPODEEN is uitermate geschikt voor brugdekdelen. Dankzij de gunstige eigenschappen van het biocomposiet materiaal past het perfect bij het hedendaagse circulaire bouwen.

GEMAAKT VAN COMPODEEN

EEN ANDER IDEE..?

Heeft u ander idee of toepassing waar onze materialen het verschil kunnen maken?
Neem dan vrijblijvend contact op met onze marktspecialist.

MATERIALEN