Zoek
Sluit dit zoekvak.

DTS INDOOR
BINNENDEURDORPELS
VOOR ALLE TRANSITIES

WAAROM
DTS
INDOOR

DTS INDOOR dorpels zijn er voor alle denkbare binnen situaties. Zo kan het onder andere eenvoudig als waterslag dienen bij natte cellen maar bijvoorbeeld ook worden toegepast bij transformatie van-kantoor-naar-woning waarbij hogere eisen gelden voor brandwerendheid en geluidsdichting. Hollodeen, waarvan de DTS dorpels worden vervaardigd is volledig recyclebaar en bestaat al tot 90% uit gerecycled materiaal. DTS DORPELS ZIJN VOLLEDIG CIRCULAIR EN CRADLE TO CRADLE GECERTIFICEERD.
* Detaillering volgens rapport Efectis
brandwerend

DTS INDOOR DORPELS

Voor binnensituaties waarbij een overgang gecreëerd wordt tussen twee ruimtes. Dit kan simpelweg voor het opvangen van hoogteverschil zijn maar ook voor het bieden van een betere geluidsdichting.
 TRANSITIE DORPELS
DTS INDOOR dorpels zijn er voor alle denkbare binnensituaties. Zo kan het onder andere eenvoudig als waterslag dienen bij natte cellen maar bijvoorbeeld ook worden toegepast bij transformatie van kantoor-naar-woning waarbij hogere eisen worden gesteld aan bijvoorbeeld geluidsdichting en brandwerendheid.

INDUSTRIËLE RUIMTES

Vanwege de hoge belastbaarheid en weerstand tegen  chemische stoffen zijn de DTS INDOOR dorpels ook bijzonder geschikt voor utiliteitsbouw en industriële toepassingen zoals garages. Daarbij horen ruimtes waarbij bijvoorbeeld vaak met water schoongemaakt dient te worden. Vermeldenswaard is dat deze dorpels ook voor olifantenverblijven worden toegepast.

NATTE RUIMTES

Er zijn diverse profielen die kunnen worden toegepast als  afscheiding met natte ruimtes zoals douchecellen, keukens en wasruimtes. Deze zijn uiteraard ook geschikt voor ruimtes met een hoger vochtgehalte zoals kelderruimtes. Ze zijn daarbij niet alleen toepasbaar voor woonvoorzieningen maar ook voor ruimtes in gemeenschappelijke huisvestingen en/of openbare voorzieningen zoals zwembaden en sporthallen.

VARIABLE STANDAARD MODELLEN

DTS INDOOR dorpelprofielen zijn er in diverse modellen met daar binnen de nodige variatie. De diverse modellen bieden voor de meeste situaties een overbrugging.
INDOOR - NAT
INDOOR - VLAK/SCHUIN
INDOOR - VLAK
INDOOR - ROL
INDOOR - SCHUIN
INDOOR - DAM

DTS INDOOR DORPELS

Of het nu het opvangen of aanbrengen is van hoogteverschillen of het zorgen voor een geluidsdichte aansluiting. Eventueel kunnen wij voor u een extra voorziening in de aanslag maken voor het aanbrengen van een rubberkader. Kortom: u vraagt, wij draaien.
Voor specifieke kenmerken en toepassingen neem dan svp contact op met onze productspecialist.
Rapporten en datasheets worden op aanvraag verstrekt.