• Nederlands
    • Engels
    • Duits

BETON & 
KERAMISCHE 
INDUSTRIE

 

Voor de beton en keramische industrie leveren wij onder andere producten en oplossingen die langdurig bestand zijn tegen zeer zware belasting. Dankzij ons brede assortiment van verschillende kunststoffen en onze bewerkingstechnieken bieden wij de beste oplossing met de  juiste eigenschappen.

DCM MOULDING

MALLEN, MATRIJZEN, VORMBAKKEN & SPARINGEN
DCM MOULDING producten en oplossingen worden gemaakt van HOLLODEEN. Hollodeen is slijtvast en onbreekbaar en kent een zeer lage adhesie. Daarom is Hollodeen zeer geschikt voor mallen, sparingen, vellingkantstrippen e.d. omdat er geen hechting met het Hollodeen ontstaat. Dankzij ons uitgebreide machinepark kunnen wij, indien gewenst zeer complexe structuren aanbrengen.
Klik hier om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ENKELE
TOEPASSINGS
VOORBEELDEN

KOPPELLATTEN

De profielen worden geëxtrudeerd uit HOLLODEEN RC en worden gebruikt voor het koppelen van keerwanden en betonelementen. Deze geëxtrudeerde profielen worden geleverd in de kleur grijs en zwart. De afmetingen variëren van 25 x 25 mm tot 30 x 30 mm en kunnen in iedere gewenste lengte worden geleverd.

GEMAAKT VAN HOLLODEEN

EEN ANDER IDEE..?

Heeft u ander idee of toepassing waar onze materialen het verschil kunnen maken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze marktspecialist.

MATERIALEN