Zoek
Sluit dit zoekvak.

DJP OMNI-JOINT
MECHANISCHE VERBINDING VOOR
SINGLE PART PRODUCTION

DJP OMNI-JOINT
DE ONTBREKENDE SCHAKEL

De eerste verbinding voor Single Part Production van kozijnen, ramen en deuren. De cirkel is rond voor het monteren van afgelakte kozijndelen. De unieke DJP OMNI-JOINT verbinder klemt de delen tot een sterk element. Bewerkingscentra zijn al volledig ingericht op deze vorm van produceren, net als de moderne spuitstraten. Deze gepatenteerde verbinding biedt daarmee maximale ondersteuning in tijd en kwaliteit.

MAXIMAAL ACCELEREREN

DJP OMNI-JOINT vormt letterlijk de ontbrekende schakel in de verregaande industrialisatie van het timmerproces. Door de snelheid van geautomatiseerd produceren door te zetten in het spuiten, drogen én verbinden, kan er een maximale versnelling van het productieproces plaatsvinden. In één productiegang, gecontroleerd, zonder wachttijden en tussentijdse opslag.

MAXIMALE KWALITEIT

Het vermijden van bottlenecks leidt tot complete beheersing van productiestappen en kwaliteit. Door de afgelakte delen met DJP OMNI-JOINT te verbinden, krijgt het element direct het benodigde eindresultaat. Blijvend sterk en duurzaam met afgelakt hout in de verbinding. IFT geprüft.

IFT ROSENHEIM

Het mechanische systeem voor de verbinding van ramen is getest door Institut für Fenstertechnik te Rosenheim conform richtlijn IFT FE-08-1.

SINGLE PART  PRODUCTION

De houten kozijnindustrie beweegt zich momenteel naar het produceren in onderdelen, beter bekend als Single Part Production (SPP). Deze productiewijze boekt enorme winst in het verkorten van doorlooptijd en een besparing van minstens 30% op arbeidskosten en daarmee de rentabiliteit van de onderneming. Bewerkingscentra zijn hier al volledig op ingericht, ook de moderne spuitstraten en verfleveranciers staan er klaar voor. Echter, een geschikte SPP verbindingsmethode ontbrak. Tot nu.

VEELZIJDIG

Het DJP OMNI-JOINT verbindingssysteem is geschikt voor alle houtmaten, detailleringen, houtsoorten en onafhankelijk van het type verf. De delen worden op een montagetafel in elkaar gezet, waarbij al of niet gekozen kan worden voor het direct opsluiten van glas. Het is geschikt voor een flowcoat-afwerking, al zullen afgelakte houten delen het grootste rendement opleveren.

MEER WETEN?

Weten wat de DJP OMNI-JOINT en Single Part Production voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met onze productspecialist.

DOWNLOADS

RAPPORTEN

OOK INTERESSANT

DTS TIMBER
CIRCULAIRE DORPELSYSTEMEN
VOOR HOUTEN KOZIJNEN
DTS INDOOR
CIRCULAIRE BINNENDEURDORPELS VOOR IEDERE TRANSITIE
DJP ISOFIX
BEVESTIGING FRANSE BALKONS EN DOORVALBEVEILIGING
DJP PROFIX
MECHANISCHE KOZIJNVERBINDING
DJP WINCLAMP
VOOR HET EFFICIENT AANKLEMMEN VAN SLISVERBINDINGEN
DBP SIDING
CIRCULAIRE BIOCOMPOSIET GEVELBEKLEDING