DJP PROFILES 
WEERBESTENDIGE PROFIELEN 
MET EEN LAGE WARMTEGELEIDING

 

DJP PROFILES 
MAAKT UW KOZIJNEN NÓG BETER

Het toepassen van DJP beglazings- en draaikiep-profielen resulteert in een significante verbetering van de Uf-waarde van het kozijn. Waar de standaard aluminium profielen als een koudebrug fungeren, heeft het DURODEEN materiaal juist een isolerende werking. Hiermee is een reductie tot 0,4 W/m²K mogelijk op de Uf-waarde van de onderaansluiting.
NEUSLATTEN
AANSLAGLATTEN
KADERLATTEN
WELDORPELS

VERHOOGT DE PRESTATIE 
VAN HOUTEN KOZIJNEN

DJP PROFILES verhoogt de prestatie van nieuwe houten kozijnen. Dankzij de zeer gunstige eigenschappen van het materiaal DURODEEN wordt o.a. de isolatiewaarde verhoogd en de levensduur verlengd.
ALUMINIUM PROFIEL
DURODEEN PROFIEL
MATERIAALλ-WAARDE (W/m.K)
ALUMINIUM160
DURODEEN0,081

DJP NEUSLATTEN BUITENBEGLAZING

Neuslatten voor buitenbeglazing worden ventilerend aangebracht zodat het onderliggende hout goed wordt belucht en vocht geen kans krijg om het kozijn aan te tasten. Voor het maximale rendement wordt het profiel doorgezet tot aan de buitenzijde van het kozijn zodat tevens de kwetsbare onderste verbindingen worden afgedekt. Neuslatten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen.

DJP 
AANSLAGPROFIELEN 
BINNENBEGLAZING

Aanslagprofielen voor binnenbeglazing kunnen in diverse varianten worden geleverd voor verschillende glasdiktes en sponningmaten. De perfecte vervanger voor aluminium profielen.

DJP 
KADERPROFIELEN 
DRAAIKIEP

Kaderprofielen voor draaikiep zijn er in diverse afmetingen en dienen als alternatief voor aluminium profielen. Dankzij de hoge isolatiewaarde uitermate geschikt voor toepassing in hedendaagse kozijnen.

DJP WELDORPELS 
BINNENDRAAIENDE 
DEUREN

Weldorpels voor binnendraaiende deuren kunnen geheel volgens uw opgave worden geleverd. Strak of klassiek, met DJP PROFILES van Durodeen heeft u geen last meer van rotting. DJP Weldorpels, de perfecte vervanger voor hout op kwetsbare plekken.

MEER WETEN

Omdat de verscheidenheid in latten en profielen dermate ver uiteenloopt, tonen wij hier slechts principe voorbeelden.
Wij maken het profiel, zoals u van ons gewend bent volgens uw specificatie.

DOWNLOADS

GEMAAKT VAN

OOK INTERESSANT

DTS TIMBER
DORPELSYSTEMEN VOOR HOUTEN
KOZIJNEN
DTS INDOOR
BINNENDEURDORPELS VOOR IEDERE TRANSITIE
DJP FIXATION
SLIMME MONTAGE EN VERBINDINGSMIDDELEN
DJP TOOLS
SLIMME TIJDBESPARENDE HULPMIDDELEN
DBP SIDING
CIRCULAIRE COMPOSIET GEVELBEKLEDING

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF