Zoek
Sluit dit zoekvak.

DTS TIMBER 
DIGITAAL 
BESTELLEN
 

OVERZICHT

UITLEG DIGITAAL BESTELLEN

De PDF formulieren zijn voorzien van invulvelden. U hoeft ze dus niet meer af te drukken en met pen in te vullen. Met een actuele versie van Acrobat Reader of PDF Foxit Reader (aanrader) kunt u de velden achter het scherm invullen en na opslaan de pdf’s aan ons mailen. Wij verwerken deze formulieren met voorrang en u ontvangt van ons een bevestiging met daarbij de tekeningen ter controle. De orderbevestiging kunt u via de link in de e-mail digitaal doen.

INSTALLATIE

Hierbij een aantal richtlijnen m.b.t. installatie en opslag van de formulieren.

DOWNLOADEN BESTELFORMULIEREN

De bestelformulieren kunt u downloaden door op de onderstaande link te klikken. Het is een zip-bestand die na uitpakken een mapstructuur aanmaakt zoals hieronder beschreven.

INDELING VAN DE MAPPENSTRUCTUUR

Plaats het zip bestand op de hoofdlocatie. Deze locatie is in principe niet relevant (het mag ook een netwerkschijf zijn). Bijvoorbeeld: C:\DTS  of E:\leveranciers\.

 

 
Bij uitpakken (rechtermuisklik  – hier uitpakken) worden op de computer de volgende mappen aangemaakt:
De hoofdmap  DTS-PDFbestellingen. Onder deze hoofdmap komen de volgende mappen:

◼︎ Bestelformulieren: Hierin komen de originele bestelformulieren

◼︎ Invulformulieren: Hierin komen de bestelformulieren met de al ingevulde velden (zie: hieronder)

◼︎ Orders: Hierin komen de orders

STANDAARDWAARDEN (DEFAULTS)

In de PDF-formulieren kunt u uw standaard waarden vooraf invullen. Deze formulieren slaat u op in de map Invulformulieren. U kunt van hetzelfde profiel verschillende varianten opslaan in deze map (bv. BI114-2vak en BI139-2vak) of (BU1-52mm en BU1-67mm). Kies voor een duidelijke naamgeving i.v.m. de herkenbaarheid.

DTS RUNNERS (PROFIELEN MET KORTERE LEVERTIJD)

Het onderstaande zip-bestand bevat een aantal specifieke dorpels met vaste sponningmaten. Indien u deze gebruikt let er dan op dat u daar de dorpel-sponningmaten niet aanpast. Het boorpatroon en kalksponning is wel vrij op te geven.

ORDERVERWERKING

ORDER AANMAKEN

Voor het aanmaken van een nieuwe order maakt u een map aan in de map Orders met de naam van het werk of bv een inkoopnummer. Kopieer uit de map Invulformulieren het voorblad naar deze map met als naam vb-(werknaam). Vul het voorblad in.

MERKEN AANMAKEN

Kies uit de map invulformulieren het gewenste formulier en kopieer dat naar de betreffende order-map van het werk in . Hernoem het formulier naar een bepaald merk bv. A1.pdf. Open de PDF met AdobeReader (versie XI) of FoxitReader en vul het blad in.

ORDER STUREN

Nadat u alle merken heeft aangemaakt en het voorblad is ingevuld de betreffende ordermap zippen en mailen naar verkoop@dts-dorpels.nl

BEVESTIGEN

Uw order verwerken wij in ons systeem. De tekeningen en andere overzichten ontvangt u terug per e-mail. We raden u aan de tekeningen nog even te controleren. Daarna kunt u de order digitaal aan ons bevestigen door te klikken op de link in de e-mail.
Let op: Wijzigingen zijn vanaf dat moment niet meer mogelijk.

VEELGESTELDE VRAGEN

MIJN DORPEL/MAATVOERING STAAT ER NIET BIJ?

Andere modellen en/of maatvoeringen zijn in  principe geen probleem. Deze kunnen alleen niet via de PDF-invulformulieren aangevraagd. Stuur een tekening naar verkoop@dts-dorpels.nl of neem contact op met onze servicelijn voor verdere info: tel. 0573 438 410

ANDERE DORPELDIKTE DAN 52 OF 67 MM?

Andere dorpeldiktes zijn ook mogelijk maar alleen niet via het bestelformulier. U kunt het formulier wel gebruiken maar print het dan zelf uit en geef aan welke dikte u wenst. Scan en mail dit dan naar verkoop@dts-dorpels.nl

ZIJN ER MEER VAKKEN DAN 5 MOGELIJK?

Ja, dat kan wel alleen niet via een digitaal bestelformulier. Geef de gegevens op een andere wijze aan ons door.

IS EEN EIGEN BOORPATROON MOGELIJK?

Ja: door invoeren van de Y1 en Y2 maten en per neut de X1 en X2 (tov de hartlijn) kunt u het boorgatpatroon aanpassen aan uw eigen situatie. We adviseren u dat als standaardwaarden op te nemen in de (basis) invulformulieren.

ONZE STANDAARD MATEN WIJKEN AF VAN HET BESTELFORMULIER, KAN DAT ANDERS?

Ja, door gebruik te maken van invul-formulieren die u eenmalig aanmaakt.
◼︎ Kopieer een bestelformulier naar de map invulformulieren.
◼︎Vul dat formulier in met uw standaardwaarden zoals de boorpatronen
◼︎ Sla het formulier op en geef het een herkenbare naam
Bij een order gebruikt u de formulieren uit de Invulformulieren-map en dus niet uit de standaardbestelformulieren (zie ook Installatie).