• Nederlands
    • Engels
    • Duits

DJP FIXATION
SLIMME, PROCESVERSNELLENDE
MONTAGEMIDDELEN

Onder de noemer DJP FIXATION leveren wij slimme montage- en verbindingsmiddelen. Deze hebben ten doel de kwaliteit van uw timmerwerk te verbeteren en de doorlooptijd te verkorten. Kortom: slimme oplossingen met toegevoegde waarde.

DJP ISOFIX

DUURZAME, VEILIGE EN SNELLE HEKWERKMONTAGE 
Franse balkons en doorvalbeveiligingen kunnen nu veilig, eenvoudig en blijvend duurzaam worden bevestigd aan houten kozijnen. De unieke gesloten plugmantel voorkomt contact tussen het metaal en hout en borgt een waterdichte afdichting. Daardoor behoren vochtintreding, inwendige condensatie en houtrot definitief tot het verleden. Dankzij de RVS A4-kwaliteit is de bevestiging altijd corrosievrij, zelfs in kustgebieden.
 
Klik hier om te zien wat we voor u kunnen betekenen.
De nieuwe mechanische kozijnverbinding DJP PROFIX,
betekent een revolutie in timmerfabrieken. Het produceren van houten kozijnen gaat hiermee veel efficiënter. Gerealiseerd door een unieke volgplug- en boutverbinding voor directe fixatie en aanvangssterkte van het kozijn. De lijm zorgt voor de benodigde eindsterkte en waterdichtheid.
 
Klik hier om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

DJP PROFIX

MECHANISCHE KOZIJNVERBINDING

DJP OMNI-JOINT

MECHANISCHE HOUTVERBINDING VOOR SINGLE PART PRODUCTION
De houten kozijnindustrie beweegt zich momenteel naar het produceren in onderdelen, beter bekend als Single Part Production (SPP). Deze productiewijze boekt enorme winst in het verkorten van doorlooptijd en een besparing van minstens 30% op arbeidskosten en daarmee de rentabiliteit van de onderneming. Bewerkingscentra zijn hier al volledig op ingericht, ook de moderne spuitstraten en verfleveranciers staan er klaar voor. Echter, een geschikte SPP verbindingsmethode ontbrak. Tot nu.
Klik hier om te zien wat we voor u kunnen betekenen.