Zoek
Sluit dit zoekvak.
Home Events Beurzen Renovatie en Transformatie 2024

Renovatie en Transformatie 2024

 

 

Bent u aannemer, installateur, adviseur, architect, interieurbouwer, calculator, werkvoorbereider, gebouwbeheerder, energie-expert of uitvoerder? Werkt u voor een schilders- of onderhoudsbedrijf, corporatie, VvE of overheidsinstantie? Dan is dit hét event voor u.

 

Met circulaire kunststoffen en biocomposieten onderscheidt INNODEEN zich men name op innovatie en duurzaamheid.

 

  • Op het gebied van kozijnrenovatie richten zij zich met DTS REFLEX op het behouden en verbeteren van bestaande houten kozijnen.

 

  • Voor de vervanging van gevelbekleding is er weerbestendig DBP SIDING wat volledig uit restafval wordt geproduceerd en 70% biobased is.

 

  • Mocht men toch besluiten om kozijnen te vervangen zijn er DBP MOUNTING FRAMES – stelkozijnen uit gerecycled kunststof met een uitzonderlijk hoge isolatiewaarde.

 

  • Voor kantoor-naar-woning transities zijn er DTS INDOOR dorpels. Voor een hogere geluidsdichting en 60 minuten brandwerendheid. Projectspecifiek.

 

Dankzij een geavanceerd machinepark, een team van enigineers en R&D-ers beschikt Innodeen over een zeer breed aanbod in bewerkingstechnieken en creatieve mogelijkheden om de opdrachtgever het gewenste resultaat te leveren.

 

“Waar andere materialen tekortschieten komt onze innovatiekracht tot leven…”

 

 

U vindt ons in stand 1.E090

 


 

 

BESCHERMEN | HERSTELEN | UPGRADEN

 

BEHAAL HET MAXIMALE RENDEMENT MET MINIMALE MIDDELEN EN KOSTEN

DTS REFLEX geeft bestaande houten kozijnen een beter, langer en onbezorgd leven. Voorkom onnodige verspilling van materiaal: ‘behoud het goede, vervang het slechte’. Of het nu voor het levensloopbestendig maken van woningtoegang is of voor het upgraden naar triple glas of draaikiepramen, DTS REFLEX biedt pasklare uitkomst.

 

 


 

 

 

Het bijzondere van Compodeen is dat het volledig uit ‘afval’ bestaat. Het aandeel houtvezel is afkomstig van o.a. kapotte of oude pallets, verpakkingsmateriaal en ongelakt sloophout, ook wel A-hout genoemd. Het overige bestanddeel is PP, een van de meest milieuvriendelijke kunststoffen die er bestaan. Dit ‘post consumers waste’ kunststof komt letterlijk uit de bekende PMD afvalbak of -zak. De twee materialen worden samengevoegd en onder hogedruk geëxtrudeerd.

 

 

 

              

 

 

Hierdoor hebben weersinvloeden geen negatieve impact op de levensduur. De houtvezels worden in dit unieke proces in de lengterichting gepositioneerd waardoor er een uitzonderlijke sterkte optreedt. Compodeen restmateriaal wordt heel eenvoudig hergebruikt voor nieuw basismateriaal zonder kwaliteitsverlies. Uiteraard geldt dit ook voor – in de praktijk toegepast – Compodeen.

Kortom: Compodeen is een duurzaam, veelzijdig en circulair toepasbaar materiaal.

 

 


 

 

 

DBP MOUNTING FRAMES zijn stelkozijnen gemaakt van Durodeen. Durodeen is een weerbestendig materiaal met een gesloten celsturctuur. Hierdoor krijgt vocht geen kans om het materiaal aan te tasten en ontstaat een zeer hoge isolatiewaarde. 

 

Het materiaal is gerecycled en kan na toepassing opnieuw dienen als basismateriaal. DBP stelkozijnen zijn eenvoudig te bewerken en verwerken. Om bouwafval te reduceren worden de stelprofielen op maat geleverd.

 

 


 

 

 

DTS INDOOR dorpels zijn er voor alle denkbare binnen situaties. Zo kan het onder andere eenvoudig als waterslag dienen bij natte cellen maar bijvoorbeeld ook worden toegepast bij transformatie van-kantoor-naar-woning waarbij hogere eisen gelden voor brandwerendheid en geluidsdichting.

 

Hollodeen, waarvan DTS dorpels worden vervaardigd is volledig recyclebaar en bestaat al tot 90% uit gerecycled materiaal. DTS DORPELS ZIJN VOLLEDIG CIRCULAIR EN CRADLE TO CRADLE GECERTIFICEERD.

 

 


 

 

U vindt ons in stand 1.E090

 

Datum

mei 14 - 16 2024
Expired!

Tijd

10:00 - 17:00
Brabanthallen

Locatie

Brabanthallen
Diezekade 2, 5222 AK ‘s-Hertogenbosch
Categorie
54events

Organisator

54events
Telefoon
+31 294 745 070
Email
beurs@54events.nl
Website
https://54events.nl/