• Nederlands
    • Engels
    • Duits

DTS DORPELS 
INNOVATIEVE EN DUURZAME 
DORPELSYSTEMEN

 

WAAROM 
DTS 
DORPELS

DTS dorpels zijn er voor alle houten, kunststof en aluminium binnen- en buitenkozijnen. En voor bestaande houten kozijnen bieden we efficiënte en doelgerichte bescherming, herstel en upgrade mogelijkheden. De dorpels sluiten altijd perfect aan op uw detaillering, ongeacht sponningstelsels. Bovendien kunnen DTS dorpels speciaal voor uw situatie worden aangepast. De volledig variabele maatvoering maakt het systeem uitermate geschikt voor luchtdicht bouwen. Hollodeen, waarvan de DTS dorpels worden vervaardigd, is volledig recyclebaar en bestaat al tot 90% uit gerecycled materiaal. DTS DORPELS ZIJN VOLLEDIG CIRCULAIR EN CRADLE TO CRADLE GECERTIFICEERD.
 

INNOVATIEVE & DUURZAME 
DORPELSYSTEMEN VOOR HOUTEN KOZIJNEN

DTS TIMBER dorpels voldoen aan alle eisen van de SKH die geleden voor houten gevelelementen en maken nieuwe kozijnen duurzaam en woningen toegankelijk. Ze sluiten aan op alle houten kozijnsystemen en voorkomen aantasting van het hout. DTS dorpels zijn ongevoelig voor vocht en zijn slijtvast waardoor uw kozijnen langer mee gaan. Bovendien zijn DTS dorpels C2C gecertificeerd en dus 100% recyclebaar.

MODULAIR DORPELSYSTEEM VOOR KUNSTSTOF & ALU KOZIJNEN

DTS VARIPRO dorpels zijn ontwikkeld voor en in samenwerking met de kunststof en aluminium kozijnindustrie. Het VARIPRO systeem is modulair aanpasbaar, afhankelijk van de vakvulling en geschikt voor alle bekende profielhuizen. Het systeem is verdeeld in twee groepen: VARIPRO BASIC en VARIPRO PLUS. Kortom: wij leveren maatwerkproducten en oplossingen met toegevoegde waarde.

BINNENDEURDORPELS 
VOOR IEDERE TRANSITIE

DTS INDOOR binnendeurdorpels zijn profielen voor binnen toepassingen zoals bijvoorbeeld natte ruimtes in woningen of openbare voorzieningen, industriële ruimtes. Ook worden DTS INDOOR dorpels toegepast bij transities van kantoor-naar-woning. Kortom: wij leveren maatwerkproducten en oplossingen met toegevoegde waarde.

BESCHERMEN, HERSTELLEN & UPGRADEN VAN HOUTEN KOZIJNEN

De verschillende renovatie toepassingen voor het beschermen, herstellen en upgraden van houten kozijnen zijn erop gericht om alleen de kwetsbare/slechte delen te beschermen of te verbeteren. Daardoor kunnen bestaande kozijnen weer vele jaren mee en is volledige vervanging overbodig. Kortom: wij leveren maatwerkproducten en oplossingen met toegevoegde waarde.

GEMAAKT VAN
HOLLODEEN

 DTS producten zijn ontworpen op waardebehoud na het einde van de gebruiksduur.
HOLLODEEN, waarvan de DTS DORPELS zijn vervaardigd, is 100% recyclebaar en bestaat reeds tot 90% uit gerecycled materiaal.

 

CRADLE TO CRADLE

Gebruikte dorpels kunnen heel eenvoudig en efficiënt als basismateriaal dienen voor nieuwe dorpels.
Om die reden zijn DTS DORPELS van HOLLODEEN Cradle to Cradle SILVER gecertificeerd.

RESTAFVAL RETOUR SERVICE

Klanten die zelf DTS profielen van HOLLODEEN op voorraad houden en naar behoefte dorpels afkorten, kunnen zich aanmelden voor deze service. Wij halen kosteloos het restmateriaal bij u op.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF