• Nederlands
    • Engels
    • Duits

DJP PRODUCTS 
SLIMME INNOVATIES VOOR DE 
TIMMERINDUSTRIE

 

WAAROM 
DJP PRODUCTS

Voor de timmerindustrie produceren en leveren wij een breed scala aan diverse slimme en innovatieve oplossingen. Verbeter uw eindproduct en versnel de doorlooptijd. Kortom:  slimme oplossingen met toegevoegde waarde.

DUURZAME, VEILIGE & SNELLE HEKWERKMONTAGE

Franse balkons en doorvalbeveiligingen kunnen nu veilig, eenvoudig en blijvend duurzaam worden bevestigd aan houten kozijnen. De unieke gesloten plugmantel voorkomt contact tussen het metaal en hout en borgt een waterdichte afdichting. Daardoor behoren vochtintreding, inwendige condensatie en houtrot definitief tot het verleden. Dankzij de RVS A4-kwaliteit is de bevestiging altijd corrosievrij, zelfs in kustgebieden. 

MECHANISCHE
KOZIJNVERBINDING

De nieuwe mechanische kozijnverbinding DJP PROFIX, betekent een revolutie in timmerfabrieken. Het produceren van houten kozijnen gaat hiermee veel efficiënter. Gerealiseerd door een unieke volgplug- en boutverbinding voor directe fixatie en aanvangssterkte van het kozijn. De lijm zorgt voor de benodigde eindsterkte en waterdichtheid. 

WEERBESTENDIGE PROFIELEN  MET EEN LAGE WARMTEGELEIDING

DJP PROFILES zijn weerbestendig en hebben een zeer lage warmtegeleiding. Hiermee verhoogt u niet alleen de prestatie van nieuwe houten kozijnen maar ook het uiterlijk. Dankzij de zeer gunstige eigenschappen van het overschilderbare materiaal (DURODEEN) wordt tevens de levensduur verlengd. Kortom: slimme oplossingen met toegevoegde waarde.

VOOR HET EFFICIENT AANKLEMMEN VAN SLISVERBINDINGEN

DJP WINCLAMP raamklemmen zijn belangrijk bij het efficiënt aanklemmen van slisverbindingen. Dankzij de vormgeving en de eenvoud zijn de kozijnen beschermt en maken deze raamklemmen vlak stapelen mogelijk, van zowel gelijke als ongelijke ramen. De verbindingen blijven op spanning tijdens de uitharding van de lijm.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF