U bevindt zich hier: Home » Markten » Deur, kozijn & gevelindustrie » Timmerindustrie » DJP FIXATION » DJP PROFIX

DJP PROFIX

Mechanische kozijnverbinding

De nieuwe mechanische kozijnverbinding DJP PROFIX,
betekent een revolutie in timmerfabrieken. Het produceren van houten kozijnen gaat hiermee veel efficiënter. Gerealiseerd door een unieke volgplug- en boutverbinding voor directe fixatie en aanvangssterkte van het kozijn. De lijm zorgt voor de benodigde eindsterkte en waterdichtheid.


Deze aanpak is enerzijds revolutionair wat betreft de verbinding en anderzijds ook evolutionair. De bout en plug zijn het resultaat van een voortdurend proces van zoeken naar verbeteringen. INNODEEN heeft de DJP PROFIX ontwikkeld in het kader van het IPC-project Comfortgevel. De combinatie van volgplug, bijbehorende bout en lijm hebben geresulteerd in een KOMO gecertificeerde verbindingswijze.
DIRECT STERKTE AAN KOZIJNENVERBINDINGEN
Deze innovatieve combinatie is KOMO-gecertificeerd volgens BRL 0819. De DJP PROFIX optimaliseert het industriële timmerproces in tijd en kwaliteit. De doeltreffende mechanische verbinding verkort procestijden en geeft na het monteren direct sterkte aan het houten kozijn.
DIRECT OPHANGEN VOORKOMT WACHTTIJDEN EN TUSSENTIJDSE OPSLAG
Zelfs grote, zware kozijnen zijn na het ‘opsluiten’ meteen op te hangen zonder enig kwaliteitsverlies en zonder stagnatie in verband met het uitharden van de lijm. Met de DJP PROFIX is het tevens mogelijk om de kozijndelen hangend te monteren. Na het afmessen van de lijm is het kozijn direct te spuiten. ‘Wachtende’ kozijnen in de tussentijdse opslag behoren tot het verleden waardoor de doorlooptijd aanzienlijk wordt verkort.
STERK, DROOG EN BLIJVEND DICHT
De DJP PROFIX is voor alle uitwendige verbindingen toepasbaar. De verbinding wordt gefixeerd met de DJP VOLGPLUG 0819 (ø14 mm) in combinatie met een unieke bout van INNODEEN en Opti-Joint XP II lijm van Drywood Coatings. De verbinding is sterk, dicht en blijvend droog.
QRM EN LEAN PRODUCTIEPROCES
De realisatie van snellere doorlooptijden en gegarandeerde constante kwaliteit betekenen een revolutie in industrieel houten geveltimmerwerk. Met de DJP PROFIX begint in de timmerfabriek een QRM en Lean productieproces dat uitblinkt in duurzaamheid, snelheid en kwaliteit.


SAMEN MET ONS EEN PRODUCT ONTWIKKELEN..?
Waar andere materialen tekortschieten, komt onze innovatiekracht tot leven!

Wat we ook ontwikkelen: we doen het graag samen met u.
Om uw uitdagingen vorm te geven of processen te optimaliseren, combineren wij uw vakkennis met onze knowhow op het gebied van duurzame kunststoffen, technieken en de toepassing ervan.

"Samen komen we tot slimme maatwerkoplossingen."

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op:

MerkenFOLDER

Meer info?