U bevindt zich hier: Home » Markten » Deur, kozijn & gevelindustrie » Timmerindustrie » DJP FIXATION » DJP OMNI-JOINT

DJP OMNI-JOINT

Mechanische verbinding voor Single Part ProductionDJP OMNI-JOINT DE ONTBREKENDE SCHAKEL
De eerste verbinding voor Single Part Production van kozijnen, ramen en deuren. De cirkel is rond voor het monteren van afgelakte kozijndelen. De unieke DJP OMNI-JOINT verbinder klemt de delen tot een sterk element. Bewerkingscentra zijn al volledig ingericht op deze vorm van produceren, net als de moderne spuitstraten. Deze gepatenteerde verbinding biedt daarmee maximale ondersteuning in tijd en kwaliteit.
SINGLE PART PRODUCTION
De houten kozijnindustrie beweegt zich momenteel naar het produceren in onderdelen, beter bekend als Single Part Production (SPP). Deze productiewijze boekt enorme winst in het verkorten van doorlooptijd en een besparing van minstens 30% op arbeidskosten en daarmee de rentabiliteit van de onderneming.
Bewerkingscentra zijn hier al volledig op ingericht, ook de moderne spuitstraten en verfleveranciers staan er klaar voor. Echter, een geschikte SPP verbindingsmethode ontbrak.
Tot nu...
MAXIMAAL ACCELEREREN
DJP OMNI-JOINT vormt letterlijk de ontbrekende schakel in de verregaande industrialisatie van het timmerproces. Door de snelheid van geautomatiseerd produceren door te zetten in het spuiten, drogen én verbinden, kan er een maximale versnelling van het productieproces plaatsvinden. In één productiegang, gecontroleerd, zonder wachttijden en tussentijdse opslag.
MAXIMALE KWALITEIT
Het vermijden van bottlenecks leidt tot complete
beheersing van productiestappen en kwaliteit. Door de afgelakte delen met DJP OMNI-JOINT te verbinden, krijgt het element direct het benodigde eindresultaat. Blijvend sterk en duurzaam met afgelakt hout in de verbinding. IFT geprüft.
VEELZIJDIG
Het DJP OMNI-JOINT verbindingssysteem is geschikt voor alle houtmaten, detailleringen, houtsoorten en onafhankelijk van het type verf. De delen worden op een montagetafel in elkaar gezet, waarbij al of niet gekozen kan worden voor het direct opsluiten van glas. Het is geschikt voor een flowcoat-afwerking, al zullen afgelakte houten delen het grootste rendement opleveren.
IFT ROSENHEIM
Het mechanische systeem voor de verbinding van ramen is getest door Institut für Fenstertechnik te Rosenheim conform richtlijn IFT FE-08-1.


SAMEN MET ONS EEN PRODUCT ONTWIKKELEN..?
Waar andere materialen tekortschieten, komt onze innovatiekracht tot leven!

Wat we ook ontwikkelen: we doen het graag samen met u.
Om uw uitdagingen vorm te geven of processen te optimaliseren, combineren wij uw vakkennis met onze knowhow op het gebied van duurzame kunststoffen, technieken en de toepassing ervan.

"Samen komen we tot slimme maatwerkoplossingen."

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op:

MerkenFOLDER

Meer info?