U bevindt zich hier: Home » Markten » Deur, kozijn & gevelindustrie » Timmerindustrie » DJP FIXATION » Duurzame, veilige en snelle hekwerkmontage » 

DJP ISOFIX

Duurzame, veilige en snelle hekwerkmontage
HOUTROTVRIJE DJP ISOFIX HEKWERKMONTAGE
Franse balkons en doorvalbeveiligingen kunnen nu veilig, eenvoudig en blijvend duurzaam worden bevestigd aan houten kozijnen. De unieke gesloten plugmantel voorkomt contact tussen het metaal en hout en borgt een waterdichte afdichting. Daardoor behoren vochtintreding, inwendige condensatie en houtrot definitief tot het verleden. Dankzij de RVS A4-kwaliteit is de bevestiging altijd corrosievrij, zelfs in kustgebieden.
EENVOUDIG WAARDE TOEVOEGEN
MET BEHOUD VAN GARANTIE
De DJP ISOFIX pluggen worden nagenoeg geautomatiseerd en onder gecontroleerde omstandigheden aangebracht. De verwerking is eenvoudig en afgestemd op het gangbare proces in de timmerfabriek. Het systeem, inclusief de verbinding op de bouw, is gecertificeerd volgens SKH beoordelingsrichtlijn BRL 0801; waardoor garanties behouden kunnen blijven.
FORSE REDUCTIE MONTAGETIJD
Bij levering is het kozijn direct gereed voor hekwerkmontage. Dit kan zelfs door één persoon in één arbeidsgang gebeuren.FORSE FAALKOSTEN REDUCTIE
De hekwerkleverancier en timmerfabriek stemmen rechtstreeks montagepunten en toleranties af, wat de kans op bouwfouten minimaliseert. Het van tevoren inmeten en boren op de bouw behoren tot het verleden.
UNIVERSEEL
Het systeem is geschikt voor de montage van alle hekwerken. De kwaliteit is geborgd volgens Eurocode (Sterkte) en SKH richtlijn BRL0801 (Duurzaamheid).
OOK IN HET WERK AAN TE BRENGEN MET BEHULP VAN DJP BOORMAL
Idealiter brengt de timmerfabriek de bevestigingsgaten en DJP ISOFIX plug al in het kozijn aan. Het is ook mogelijk om de boorgaten handmatig aan te brengen. Hiervoor hebben wij een speciale boormal ontwikkeld.De DJP BOORMAL heeft twee in hoogte verstelbare boorposities en aan de onderzijde een aanslag die in de dag wordt geplaatst. Zo brengt u zeer eenvoudig de boorgaten op de juiste positie aan. Zowel links als rechts te gebruiken en voor 67 mm of 90 mm stijlen.


SAMEN MET ONS EEN PRODUCT ONTWIKKELEN..?
Waar andere materialen tekortschieten, komt onze innovatiekracht tot leven!

Wat we ook ontwikkelen: we doen het graag samen met u.
Om uw uitdagingen vorm te geven of processen te optimaliseren, combineren wij uw vakkennis met onze knowhow op het gebied van duurzame kunststoffen, technieken en de toepassing ervan.

"Samen komen we tot slimme maatwerkoplossingen."

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op:

MerkenFOLDER

MEER WETEN?