U bevindt zich hier: Home » Markten » Kozijnindustrie » Timmerindustrie » DJP Fixation

DJP Fixation


DJP ISOFIX

DUURZAME, VEILIGE EN SNELLE HEKWERKMONTAGEHOUTROTVRIJE DJP ISOFIX HEKWERKMONTAGE
Franse balkons en doorvalbeveiligingen kunnen nu veilig, eenvoudig en blijvend duurzaam worden bevestigd aan houten kozijnen. De unieke gesloten plugmantel voorkomt contact tussen het metaal en hout en borgt een waterdichte afdichting. Daardoor behoren vochtintreding, inwendige condensatie en houtrot definitief tot het verleden. Dankzij de RVS A4-kwaliteit is de bevestiging altijd corrosievrij, zelfs in kustgebieden.


EENVOUDIG WAARDE TOEVOEGEN MET BEHOUD VAN GARANTIE
De DJP ISOFIX pluggen worden nagenoeg geautomatiseerd en onder gecontroleerde omstandigheden aangebracht. De verwerking is eenvoudig en afgestemd op het gangbare proces in de timmerfabriek. Het systeem, inclusief de verbinding op de bouw, is gecertificeerd volgens SKH beoordelingsrichtlijn BRL 0801; waardoor garanties behouden kunnen blijven.

FORSE REDUCTIE MONTAGETIJD
Bij levering is het kozijn direct gereed voor hekwerkmontage. Dit kan zelfs door één persoon in één arbeidsgang gebeuren.

FORSE FAALKOSTEN REDUCTIE
De hekwerkleverancier en timmerfabriek stemmen rechtstreeks montagepunten en toleranties af, wat de kans op bouwfouten minimaliseert. Het van tevoren inmeten en boren op de bouw behoren tot het verleden.

UNIVERSEEL
Het systeem is geschikt voor de montage van alle hekwerken. De kwaliteit is geborgd volgens Eurocode (Sterkte) en SKH richtlijn BRL0801 (Duurzaamheid).

OOK IN HET WERK AAN TE BRENGEN MET BEHULP VAN DJP BOORMAL
Idealiter brengt de timmerfabriek de bevestigingsgaten en DJP ISOFIX plug al in het kozijn aan. Het is ook mogelijk om de boorgaten handmatig aan te brengen. Hiervoor hebben wij een speciale boormal ontwikkeld.De DJP BOORMAL heeft twee in hoogte verstelbare boorposities en aan de onderzijde een aanslag die in de dag wordt geplaatst. Zo brengt u zeer eenvoudig de boorgaten op de juiste positie aan. Zowel links als rechts te gebruiken en voor 67 mm of 90 mm stijlen.
 

DJP OMNI-JOINT

MECHANISCHE VERBINDING VOOR SINGLE PART PRODUCTIONDJP OMNI-JOINT DE ONTBREKENDE SCHAKEL
De eerste verbinding voor Single Part Production van kozijnen, ramen en deuren. De cirkel is rond voor het monteren van afgelakte kozijndelen. De unieke DJP OMNI-JOINT verbinder klemt de delen tot een sterk element. Bewerkingscentra zijn al volledig ingericht op deze vorm van produceren, net als de moderne spuitstraten. Deze gepatenteerde verbinding biedt daarmee maximale ondersteuning in tijd en kwaliteit.
SINGLE PART PRODUCTION
De houten kozijnindustrie beweegt zich momenteel naar het produceren in onderdelen, beter bekend als Single Part Production (SPP). Deze productiewijze boekt enorme winst in het verkorten van doorlooptijd en een besparing van minstens 30% op arbeidskosten en daarmee de rentabiliteit van de onderneming.
Bewerkingscentra zijn hier al volledig op ingericht, ook de moderne spuitstraten en verfleveranciers staan er klaar voor. Echter, een geschikte SPP verbindingsmethode ontbrak. Tot nu.

MAXIMAAL ACCELEREREN
DJP OMNI-JOINT vormt letterlijk de ontbrekende schakel in de verregaande industrialisatie van het timmerproces. Door de snelheid van geautomatiseerd produceren door te zetten in het spuiten, drogen én verbinden, kan er een maximale versnelling van het productieproces plaatsvinden. In één productiegang, gecontroleerd, zonder wachttijden en tussentijdse opslag.

MAXIMALE KWALITEIT
Het vermijden van bottlenecks leidt tot complete beheersing van productiestappen en kwaliteit. Door de afgelakte delen met DJP OMNI-JOINT te verbinden, krijgt het element direct het benodigde eindresultaat. Blijvend sterk en duurzaam met afgelakt hout in de verbinding. IFT geprüft.

VEELZIJDIG
Het DJP OMNI-JOINT verbindingssysteem is geschikt voor alle houtmaten, detailleringen, houtsoorten en onafhankelijk van het type verf. De delen worden op een montagetafel in elkaar gezet, waarbij al of niet gekozen kan worden voor het direct opsluiten van glas. Het is geschikt voor een flowcoat-afwerking, al zullen afgelakte houten delen het grootste rendement opleveren.

IFT ROSENHEIM
Het mechanische systeem voor de verbinding van ramen is getest door Institut für Fenstertechnik te Rosenheim conform richtlijn IFT FE-08-1.

DJP PROFIX

DE NIEUWE REVOLUTIONAIRE KOZIJNVERBINDINGDe nieuwe mechanische kozijnverbinding DJP PROFIX,
betekent een revolutie in timmerfabrieken. Het produceren van houten kozijnen gaat hiermee veel efficiënter. Gerealiseerd door een unieke volgplug- en boutverbinding voor directe fixatie en aanvangssterkte van het kozijn. De lijm zorgt voor de benodigde eindsterkte en waterdichtheid.

Deze aanpak is enerzijds revolutionair wat betreft de verbinding en anderzijds ook evolutionair. De bout en plug zijn het resultaat van een voortdurend proces van zoeken naar verbeteringen. INNODEEN heeft de zogeheten volgplug speciaal ontwikkeld in het kader van het IPC-project Comfortgevel. De combinatie van volgplug, bijbehorende bout en lijm hebben geresulteerd in een KOMO gecertificeerde verbindingswijze.DIRECT STERKTE AAN KOZIJNENVERBINDINGEN
Deze innovatieve combinatie is KOMO-gecertificeerd volgens BRL 0819. De DJP PROFIX optimaliseert het industriële timmerproces in tijd en kwaliteit. De doeltreffende mechanische verbinding verkort procestijden en geeft na het monteren direct sterkte aan het houten kozijn.

DIRECT OPHANGEN VOORKOMT WACHTTIJDEN EN TUSSENTIJDSE OPSLAG
Zelfs grote, zware kozijnen zijn na het ‘opsluiten’ meteen op te hangen zonder enig kwaliteitsverlies en zonder stagnatie in verband met het uitharden van de lijm. Met de DJP PROFIX is het tevens mogelijk om de kozijndelen hangend te monteren. Na het afmessen van de lijm is het kozijn direct te spuiten. ‘Wachtende’ kozijnen in de tussentijdse opslag behoren tot het verleden waardoor de doorlooptijd aanzienlijk wordt verkort.

STERK, DROOG EN BLIJVEND DICHT
De DJP PROFIX is voor alle uitwendige verbindingen toepasbaar. De verbinding wordt gefixeerd met de DJP VOLGPLUG 0819 (ø14 mm) in combinatie met een unieke bout van INNODEEN en Opti-Joint XP II lijm van Drywood Coatings. De verbinding is sterk, dicht en blijvend droog.

QRM EN LEAN PRODUCTIEPROCES
De realisatie van snellere doorlooptijden en gegarandeerde constante kwaliteit betekenen een revolutie in industrieel houten geveltimmerwerk. Met de DJP PROFIX begint in de timmerfabriek een QRM en Lean productieproces dat uitblinkt in duurzaamheid, snelheid en kwaliteit.