U bevindt zich hier: Home » Markten » Kozijnindustrie » Beschermen, herstellen en upgraden van bestaande houten kozijnen » 

DTS REFLEX

Beschermen, herstellen en upgraden van bestaande houten kozijnen

De verschillende renovatie toepassingen voor bescherming en herstel van houten kozijnen zijn erop gericht om alleen de kwetsbare/slechte delen te beschermen of te vervangen. Daardoor kunnen bestaande kozijnen weer vele jaren mee en is volledige vervanging overbodig. Daarbij wordt gebruik gemaakt van het nieuwe gepatenteerde Durodeen.

                 

       

Beschermen, herstellen en opplussen

Volledige vervanging van aangetaste houten kozijnen is ouderwets en overbodig geworden. Onze in de praktijk gewortelde bouw- en onderhoudsexpertise, gecombineerd met de materiaal-eigenschappen van Hollodeen en Durodeen, maken uw renovatieprojecten eenvoudiger, toegankelijker, duurzamer en efficiënter dan ooit. Verkeren uw kozijnen nog in goede staat dan volstaat slechts de ReFlex neuslat om de kwestbare delen van het kozijn te beschermen.

KostenefficiŽnt herstellen i.p.v. vernieuwen

De ontmoedigende aanblik van rotte plekken in houten kozijnen is maar al te vaak aanleiding voor het besluit tot volledige vernieuwing. Dat is echter een dure en omslachtige oplossing, die met DTS-ReFlex tot het verleden behoort. Aangetaste kozijnen krijgen een nieuw en extra lang leven dankzij superieure materiaaleigenschappen en verwerkingstechnieken.

Deelvervanging op maat

Aangetaste kozijnen krijgen een tweede leven, dankzij deelvervanging op maat. Onder het motto 'Behoud het goede, vervang het slechte' biedt DTS-ReFlex kostenefficiënte oplossingen voor het herstellen van kozijnen met behoud van de authentieke uitstraling van gebouwen.

Compleet renovatiesysteem

Het hele kozijn vernieuwen vanwege enkele rotte plekken? Dat is niet meer van deze tijd. De aangetaste plekken, maar ook kwetsbare delen en verbindingen kunnen nu effectief worden hersteld en beschermd. De gepatenteerde materialen Hollodeen® en Durodeen® vormen de basis van een compleet renovatiesysteem dat voorziet in kostenbesparende oplossingen voor alle praktijksituaties.
           

Resultaatgericht Vastgoedonderhoud

Duurzaam beheer en onderhoud leveren meer op met aandacht voor de benodigde kwaliteit in materialen en uitvoering. De onderhoudstermijn van kozijnen wordt bepaald door de zwakste delen. Optimalisatie van bestaande houten kozijnen betekent een verlenging van de levensduur en onderhoudsinterval. Dat leidt meteen tot besparingen op materialen, grondstoffen en arbeid. Het vergroot ook de tevredenheid van bewoners, die minder overlast hebben van onderhoudswerk.

Toegankelijkheid verbeteren

Bij opplussen wordt de woning toegankelijk gemaakt voor rolstoelgebruikers en mensen die slecht ter been zijn. In de meeste gevallen wordt de dorpel verlaagd en de deur verlengd. Met een relatief lage investering wordt het wooncomfort verhoogd en kan men langer in de woning blijven wonen.

Behoud authentieke uitstraling

De Durodeen inzetstukken worden altijd voor u op maat gemaakt waardoor de authentieke uitstraling van de gevel behouden blijft. Kraaltje, ojiefjes en duivenjagers vormen geen enkel probleem. Dankzij de uitstekende verfhechting kunnen details zelfs uitgevoerd worden met scherpe hoeken zoals bij monumenten vaak het geval is.

Beperk overlast

Omdat wij de kozijnprofielen op maat en voorzien van grondverf leveren, bespaart u aanzienlijk veel tijd op de verwerking. Onze neuslatten worden ventilerend verlijmd, waardoor er niet genageld, geplamuurd en geschuurd hoeft te worden. Kiest u bijvoorbeeld voor deelvervanging dan kan desgewenst het glas op zijn plaats blijven en niet te vergeten, de binnenafwerking blijft hiermee volledig intact.

MerkenMaterialen
DOWNLOADS