• Nederlands

DTS REFLEX  
MAAKT WONINGEN TOEGANKELIJK 
EN LEVENSLOOPBESTENDIG

 

WAAROM 
DTS 
REFLEX

Met DTS REFLEX dorpels maakt u bestaande woningen op een zeer efficiënte en doeltreffende wijze toegankelijk en levensloopbesteding. Dit zorgt ervoor dat mensen die slecht ter been zijn of afhankelijk zijn van hulpmiddelen ook op latere leeftijd in hun eigen woning kunnen blijven wonen. Met het DTS REFLEX systeem verlaagt u eenvoudig de drempel en verlengt u de bestaande deur.
DTS REFLEX dorpels sluiten altijd perfect aan op uw detaillering, ongeacht sponningstelsel van de bestaande situatie. De volledig variabele maatvoering maakt het systeem uitermate geschikt voor deze toepassing. Hollodeen, waarvan de DTS dorpels worden vervaardigd, is volledig recyclebaar en bestaat al tot 90% uit gerecycled materiaal. DTS DORPELS ZIJN VOLLEDIG CIRCULAIR EN CRADLE TO CRADLE GECERTIFICEERD.
 
KADER_DTS-REFLEX-UPGR-LEVENSLOOPBESTENDIG-1

VERBETER
ZEER EFFICIËNT EN DOELTREFFEND
DE TOEGANG VAN UW WONING

Voor Na

Beweeg de slider hierboven naar links en naar rechts om het verschil te zien tussen oude en nieuwe situatie.

KADER_DTS-REFLEX-opplussen

NIET ALLEEN DE DREMPEL WORDT LAGER…
OOK DE ONDERHOUDSKOSTEN VAN UW KOZIJN

De zwakke delen van een kozijn – de onderdorpel en de onderste hoekverbindingen – worden verduurzaamd, waardoor u bespaart op onderhoud en kosten.

Meer weten over drempelverlaging..?

Neem contact op met onze productspecialist

BESCHERMEN, 
HERSTELLEN EN 
UPGRADEN

 

Het complete DTS REFLEX overzicht:

BESCHERMEN, HERSTELLEN & UPGRADEN VAN HOUTEN KOZIJNEN

De verschillende renovatie toepassingen voor het beschermen, herstellen en upgraden van houten kozijnen zijn erop gericht om alleen de kwetsbare/slechte delen te beschermen of te verbeteren. Daardoor kunnen bestaande kozijnen weer vele jaren mee en is volledige vervanging overbodig. Kortom: wij leveren maatwerkproducten en oplossingen met toegevoegde waarde.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF