U bevindt zich hier: Home » Materialen

Materialen

Voor de ontwikkeling van haar producten werkt INNODEEN met vier materiaallijnen. Alle soorten worden ingezet onder eigen merknamen.
Hollodeen is ons merk voor thermoplastische kunststoffen, welke voor verschillende toepassingen kan worden gebruikt. Hierin zijn telkens andere eigenschappen gewenst. Met een volledig aanbod kunnen wij hier ruim aan voldoen, bovendien zijn de Hollodeen kunststoffen voor een groot percentage van gerecycled materiaal en geheel recyclebaar.
Durodeen is ons merk voor speciaal gemodificeerde hoogwaardige thermohardende kunststoffen. Deze kennen een zeer lage uitzettingscoëfficiënt, een minimale vochtopname en goede isolerende eigenschappen. Het materiaal kan perfect worden (na)bewerkt en beschikt over uitstekende hechteigenschappen. Durodeen is bij uitstek geschikt voor kozijnsparend houtherstel, doordat het de kwetsbare plekken middels dorpelafdekkers, aanslagprofielen en (gedeeltelijke) peilplus dorpels, extra robuust maakt.
Compodeen is ons merk voor de composieten, materialen opgebouwd uit verschillende componenten, vezels en kunststoffen. Wij gebruiken alleen vezels van biologische oorsprong, die prettig verwerkbaar zijn, de gezondheid niet schaden en in zijn geheel ook weer te recyclen zijn.
Eelodeen is ons merk voor elastomeren, de rubberachtige kunststoffen met een groot elastisch vermogen. Na wegnemen van de belasting neemt het materiaal weer zijn oorspronkelijke vorm aan. Eelodeen verzorgt bijvoorbeeld de waterdichte aansluiting tussen DTS neut en kozijnstijl. Een variant met hogere dichtheid is de QUICK-FIX pad, voor de tijdelijke fixatie van DTS REFLEX neuslatten.