U bevindt zich hier: Home » 

Te midden van historische tijden

De maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te beteugelen treffen inmiddels iedereen. Ook INNODEEN heeft vroegtijdig geanticipeerd en is in korte tijd omgeschakeld om onze (in)directe omgeving te beschermen en dienstverlening te borgen.

Vanzelfsprekend volgen wij de adviezen en besluiten van de overheid op. Waar mogelijk werken wij vanuit huis samen met een kernteam op het bedrijf. Onze kantoormedewerkers zijn via de gebruikelijke weg bereikbaar, zowel telefonisch als per mail. Onze productie werkt gescheiden en neem het hygiëneprotocol in acht. Verder beperken wij fysiek contact/ bezoek/ overleg tot het minimale.

Vooralsnog zijn wij in staat om normaal te produceren en te leveren. Wij houden onze voorraden en materialen op peil en de aanlevering van grondstoffen is veiliggesteld. Ook onze transporteur heeft de nodige maatregelen getroffen. Daarentegen krijgen de chauffeurs te maken met hygiënemaatregelen op de laad- en losadressen, wat kan leiden tot vertragingen.

Al met al hopen wij hiermee verdere verspreiding van het virus het hoofd te bieden en tegelijkertijd u de service, kwaliteit en zekerheid te bieden die u van ons gewend bent. Mochten er zich in deze onzekere tijden nieuwe ontwikkelingen voordoen, dan trachten wij u hierover tijdig te informeren.

Wij wensen u een goede gezondheid.

Werken aan slimme oplossingen, dat doen we bij INNODEEN shared solutions graag samen met u.

Wij denken actief mee om het gewenste resultaat te bereiken. Hiervoor bieden we duurzame oplossingen en producten van goede kwaliteit, accuraat en op maat.

Of u nu graag een taai of elastisch product wenst, slijtvast of doorzichtig: wij leveren voor elke vraag de best passende oplossing. Vervaardigd uit HOLLODEEN®, DURODEEN®, COMPODEEN® of EELODEEN®.

Waar andere materialen tekortschieten komt onze innovatiekracht tot leven. Lees meer »

VAN ALLE MARKTEN THUIS

INNODEEN levert haar producten aan verschillende sectoren. Om een beeld te krijgen van onze werkzaamheden zijn er diverse oplossingen per branche beschreven.

Staat het door u gewenste product er niet bij of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.  Lees meer »

MATERIALEN

INNODEEN kan een groot assortiment aan kunststoffen bewerken en leveren. Om een goed beeld te krijgen van onze mogelijkheden zijn de kunststoffen onderverdeeld in verschillende categorieën.  Lees meer »