U bevindt zich hier: Home » Markten » Deur, kozijn & gevelindustrie » binnendeurdorpels voor transities » 

DTS INDOOR DORPELS

Dorpels voor functionele ruimtes

DTS INDOOR deurdorpels zijn profielen voor binnentoepassingen zoals bijvoorbeeld natte ruimtes in woningen of openbare voorzieningen, industriële ruimtes. Ook worden DTS INDOOR dorpels toegepast bij transities van-kantoor-naar-woning.

                 

   
MATERIAALKRINGLOOP BEHOUDEN
DTS producten zijn ontworpen op waardebehoud na het einde van hun gebruiksduur. HOLLODEEN, waarvan de DTS DORPELS zijn vervaardigd, is 100% recyclebaar en bestaat reeds tot 90% uit gerecycled materiaal. Gebruikte dorpels kunnen geheel volgens het C2C-principe eenvoudig en efficiënt als basismateriaal dienen voor nieuwe dorpels.

Om die reden zijn DTS DORPELS van HOLLODEEN Cradle to Cradle SILVER gecertificeerd.
 
NATTE RUIMTES
Er zijn diverse profielen die kunnen worden toegepast als afscheiding met natte ruimtes zoals douche-cellen, keukens en wasruimtes. Deze zijn uiteraard ook geschikt voor ruimtes met een hoger vochtgehalte zoals kelderruimtes. Ze zijn daarbij niet alleen toepasbaar voor woonvoorzieningen maar ook voor ruimtes in gemeenschappelijke huisvestingen en/of openbare voorzieningen zoals zwembaden en sporthallen.
INDUSTRIEËLE RUIMTES
Vanwege de hoge belastbaarheid en weerstand tegen chemische stoffen zijn de DTS INDOOR dorpels ook bijzonder geschikt voor utiliteitsbouw en industriële toepassingen zoals garages. Daarbij horen ruimtes waarbij bijvoorbeeld vaak met water schoongemaakt dient te worden. Vermeldenswaard is dat deze dorpels ook voor olifantenverblijven worden toegepast.
TRANSITIE DORPELS - kantoor naar woning
DTS INDOOR dorpels zijn er voor alle denkbare binnensituaties. Zo kan het onder andere eenvoudig als waterslag dienen bij natte cellen maar bijvoorbeeld ook worden toegepast bij tranformatie van kantoor-naar-woning waarbij hoge eisen worden gesteld aan bijvoorbeeld: geluidsdichting en brandveiligheid.
VARIABLE STANDAARD MODELLEN
DTS INDOOR dorpelprofielen zijn er in diverse modellen met daar binnen de nodige variatie. De diverse modellen bieden voor de meeste situaties een overbrugging. Of het nu het opvangen of aanbrengen is van hoogteverschillen of het zorgen voor een geluidsdichte aansluiting.

Eventueel kunnen wij voor u een extra voorziening in de aanslag maken voor het aanbrengen van een rubberkader. Kortom: u vraagt, wij draaien. 
VECTOR DORPELS - KLANTSPECIFIEKE PROFILERINGEN
Naast onze variabele standaard modellen bieden wij tevens de mogelijkheid om een klantspecifieke dorpeloplossing uit te werken. Dit kan op basis van uw schets of tekening of in overleg uitgewerkt te worden door een van onze adviseurs. Wij gaan dan aan de slag met de door u opgegeven criteria om de best passende oplossing te vinden.
DIVERSE KLEUREN
HOLLODEEN heeft een ruime keuze aan kleuren. Van genuanceerd zwart tot diverse natuursteen kleurtekeningen. HOLLODEEN is door-en-door gekleurd en blijft daardoor, ook na verloop van tijd zijn oorspronkelijke kleur behouden. Alle HOLLODEEN kleuren zijn volledig circulair want ze zijn 100% recyclebaar.
 


SAMEN MET ONS EEN PRODUCT ONTWIKKELEN..?
Waar andere materialen tekortschieten, komt onze innovatiekracht tot leven!

Wat we ook ontwikkelen: we doen het graag samen met u.
Om uw uitdagingen vorm te geven of processen te optimaliseren, combineren wij uw vakkennis met onze knowhow op het gebied van duurzame kunststoffen, technieken en de toepassing ervan.

"Samen komen we tot slimme maatwerkoplossingen."

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op:

MerkenMaterialenDOWNLOADS

MEER WETEN?