U bevindt zich hier: Home » Markten » Deur, kozijn & gevelindustrie » Dorpels voor aluminium en kunststof kozijnen » 

DTS VARIPRO DORPELS

Dorpels voor aluminium en kunststof kozijnen

Voor elk aluminium of kunststof kozijnsysteem biedt DTS VARIPRO een oplossing op maat, die bovendien snel en gemakkelijk verwerkbaar is. Bij uitstek geschikt als toegankelijkheid en energiezuinigheid aan hoge eisen moeten voldoen.

                 

       
MATERIAALKRINGLOOP BEHOUDEN
DTS producten zijn ontworpen op waardebehoud na het einde van hun gebruiksduur. HOLLODEEN, waarvan de DTS DORPELS zijn vervaardigd, is 100% recyclebaar en bestaat reeds tot 90% uit gerecycled materiaal. Gebruikte dorpels kunnen geheel volgens het C2C-principe eenvoudig en efficiënt als basismateriaal dienen voor nieuwe dorpels.

Om die reden zijn DTS DORPELS van HOLLODEEN Cradle to Cradle SILVER gecertificeerd.
 
VARIPRO CLASSIC LINE - UNIVERSEEL TOEPASBAAR
De DTS VARIPRO CLASSIC-Line is opgebouwd uit universele dorpelprofelen. De doorgaande profielen kunnen naar wens worden voorzien van applicatielatten, zodat alle vakvullingen en draairichtingen zijn te realiseren.

 
VARIPRO PLUS LINE - PROFIELHUIS GEBONDEN
Dé toplijn binnen het VARIPRO systeem. Dit systeem heeft een modulaire opbouw net als de Standaard-lijn maar mét neuten onder de stijlen en mét de unieke, gepatenteerde klik-montage.

Mét directe beglazing!

Binnen de DTS VARIPRO PLUS-Line is het tevens mogelijk om directe beglazing toe te passen. Dit zorgt voor een zeer strakke belijning.


Voor PROFINE gebruikers is er de AHA-DTS VARIPRO PLUS-line
  • K-Vision
  • Gealan
AFVAL VOORKOMEN
DTS kent geen productieafval, alle onderdelen worden vervaardigd in een gesloten proces en bestaan uit een groot aandeel gerecycleerd hoogwaardig basismateriaal. De dorpels worden in principe ‘montage-gereed’ en zonder verpakkingsmateriaal geleverd. DTS levert standaard maatwerk en zamelt eventueel afkort- of restmateriaal bij haar klanten in voor hergebruik.

 
DIVERSE KLEUREN
HOLLODEEN heeft een ruime keuze aan kleuren. Van genuanceerd zwart tot diverse natuursteen kleurtekeningen. HOLLODEEN is door-en-door gekleurd en blijft daardoor, ook na verloop van tijd zijn oorspronkelijke kleur behouden. Alle HOLLODEEN kleuren zijn volledig circulair want ze zijn 100% recyclebaar.
 
BOUWBESLUIT
Kozijnen uitgevoerd met een DTS VARIPRO laagreliëfdorpel voldoen aan de 20 mm eis zoals gesteld in het huidige Bouwbesluit.


De 20 mm eis houdt in dat het hoogteverschil voor woningtoegang tussen het maaiveld - buiten en de afgewerkte vloer - binnen niet meer mag zijn dan 20 mm.
CE MARKERING
DTS VARIPRO dorpels voldoen aan het bouwbesluit. Om kozijnen met een CE-keurmerk te kunnen leveren, zijn kozijnleveranciers verplicht om een volledig dicht en getest element te leveren, inclusief onderdorpel. Een standaard kunststof kozijnprofiel als onderdorpel voldoet echter niet aan de Bouwbesluiteisen, een aluminium onderdorpel is ongunstig wat betreft isolatiewaarde en natuursteen kan niet als onderdeel van de totaalconstructie voorgemonteerd worden. De VARIPRO PLUS-Line kunststof onderdorpel is de oplossing voor dit probleem.


SAMEN MET ONS EEN PRODUCT ONTWIKKELEN..?
Waar andere materialen tekortschieten, komt onze innovatiekracht tot leven!

Wat we ook ontwikkelen: we doen het graag samen met u.
Om uw uitdagingen vorm te geven of processen te optimaliseren, combineren wij uw vakkennis met onze knowhow op het gebied van duurzame kunststoffen, technieken en de toepassing ervan.

"Samen komen we tot slimme maatwerkoplossingen."

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op:

MerkenMaterialenFOLDERS

HOLLODEEN - kleurenkaart

DTS VARIPRO BASIC : KUNSTSTOF
ALUPLAST
BRÜGMANN
DECEUNINK
FINSTRAL
GEALAN
INOUTIC
K-VISION
LB-PROFILE
POLYPROFIEL
PROFEL
PROFIALIS
REHAU
SCHÜCO
VEKA
WERU

DTS VARIPRO BASIC : ALUMINIUM
ALIPLAST
REYNAERS
KAWNEER
SAPA
SCHÜCO

DTS VARIPRO PLUS : KUNSTSTOF
GEALAN
K-VISION
VEKA

MEER WETEN?